PontJézus

PonJézus néven (www.pontjezus.hu) egy digitális szolgálatot működtetünk. Küldetésünk, hogy a Jézustól kapott missziói parancsot betöltve Magyarországon minél szélesebb körben online hozzáférhetőséget biztosítsunk az evangélium megismeréséhez, elmélyítéséhez és a keresztyén életben való fejlődéshez emberek tízezreinek, akik érdeklődnek Isten iránt és autentikus választ keresnek kérdéseikre.

Online keresztyén szolgálatunk által az evangéliumot az interneten olvashatják el az emberek, és aztán segítjük őket a lelki növekedés folyamatában internetes kurzusokkal, személyesen mentorálva (e-coach), vezetve őket, hogy érett keresztyénné, és egy élő gyülekezet szolgáló tagjává váljanak.

Azonos evangéliumi alapon álló elkötelezett szolgáló csapatunk tagjai azon dolgoznak, hogy a belépve a virtuális világba, az érdeklődők gondolatvilágához kapcsolódva, számukra érthető módon megfogalmazva, torzítás nélkül adják át az evangélium üzenetét személyes beszélgetéseik által. Az e-coach-ok kérdéseikkel vezetik a mentoráltakat az életvezetés váltásban és próbálják megadni a felmerülő problémákra az evangéliumi megoldást.